Jump to content

The Dutch Thread part 14!!!


xlindee

Recommended Posts

  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Waarover?

 

Nou het was 25 february 2008.

De dag dat Ingie, Diana Babz en ik naar London gingen voor het concert van MIKA.

 

Ik sta te wachten op de andere op schiphol, en ik wacht en wacht en wacht en wacht. En er komt helemaal niemand :blink:

Toen werd er opgeroepen dat het vliegtuig spoedig zou vertrekken en ik ging maar aan boord. Ik ging bij het middenpad zitten omdat ik vliegangst heb en niet naar buiten wou kijken. Ik deed mijn riem extra strak om en we stegen op. ik had het heel benauwd van de zenuwen. Nou het vliegtuig vloog dus en ik viel in slaap. Toen werd ik wakker, het vliegtuig was geland dus ik stapte uit. En toen zag ik dat ik heel ergens anders was :blink: Het was warm en erg droog. En toen werd er opgeroepen dat het vliegtuig zo weer verder zou vliegen naar Engeland. Dus ik stap weer in en ga weer op dezelfde stoel zitten, en doe mijn riem weer om. En terwijl ik daar zit zie ik ineens Diana instappen Dus ik vraag waar de andere zijn en ze zegt dat Babz een stukje achter me zit en dat Ingie ineens niet mee ging omdat ze ruzie had gehad met haar ouders. Dus ik vraag of zij en Babz naast me komen zitten en toen zei ze dat ze niet naast me wou zitten en ze liep weg :boxed:

 

Nou het vliegtuig steeg weer op en we vlogen weer, ik viel weer in slaap en na een tijdje werd ik wakker van het geklets van mensen in het vliegtuig. Ze zaten allemaal naar buiten te zijn vol verbazing dus ik keek ook maar even en zag dat we bijna gingen landen en dat alles buiten was bedekt met lava :blink:

Andere mensen dachten dat er iets was ontploft maar ik herkende het als lava. Toen werd er opgeroepen dat we bijna gingen landen in AFGANISTAN :blink:

 

Nou we gingen landen en Babz en Diana stonden bij een apparaat te klooien met hun pinpassen dus ik liep erheen en vroeg wat ze aan het doen waren. Ze zeiden dat ze een kaartje aan het uitprinten waren voor de vlucht naar Engeland en dat ze snel moesten zijn want er waren nog maar een paar plekken vrij. Dus ik pak ook snel mijn pinpas en natuurlijk doet die machine het niet dus ik stressen. Toen werd het even zwart en vervolgens zit ik weer in het vliegtuig en dit keer zitten Diana en Babz rechts van me. Dan word er ineens opgeroepen dat we bijna gaan landen en dat iedereen zijn riem moet omdoen. Ik had hem al om maar deed hem nog war strakker en legde er nog een knoop in. Vervolgens begint het vliegtuig te schubben eb te tollen en alles word weer zwart.

 

Dan word ik ineens wakker in een ziekenhuiskamer waar de tv aan staat en daar word net iets gezegt in het engels over een vliegtuigramp waar maar 1 overlevende was. Ik wist gelijk dat ik die overlevende was :tears: En ik begin te janken, omdat dat dus betekende dat Babz en Diana ook dood waren. Ik draai me vervolgens naar het raam toe en huil verder. Dan hoor ik een deur open gaan en ik zie in de weerspiegeling van het raam dat het MIKA is en het eerste wat ik denk is "rot op ik wil niemand zien, laat me met rust" En toen werd ik wakker :blink:

Link to comment
Share on other sites

Goedenmiddag :original:

 

Starrats: wat een verhaal weer.. :blink:

 

Cherish: Starrats heeft bijna alleen maar nachtmerries waar Mika in voorkomt :roftl:

 

Jaaa! Dat lijkt me echt niet fijn zon droom..

Ik heb wel eens nachtmerries met dat meisje uit the Grudge of the Ring :boxed::blink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy